top of page

Sopa freda de meló i menta

Receptes d'estiu

IMG_0196.JPG

MELÓ

Sopa freda de

i menta

El meló és una de les fruites estrella de l’estiu ! Conté un 80% d’aigua, vitamines (A, B i C), minerals (potassi, sodi, magnesi i calci) i sucres, cosa que el fan ideal per a hidratar-nos i recuperar-nos després de suar o fer esport.

Protegeix la teva pell sense contaminar-te

Protectors solars respectuosos amb la teva salut i amb el planeta

sense tòxics

PROTECTORS SOLARS

La pell és l’òrgan més gran del nostre cos. Tenir-ne cura és essencial per a gaudir d’una bona salut i evitar l’aparició de determinades malalties.

El gust per l'aquí i l'ara

Productes locals i de temporada

D'aquí

D'ara

i

No. No us parlaré de cap teràpia miraculosa, ni de mindfullness, ni tampoc del Carpe diem. O potser sí...

En aquesta entrada al bloc us parlaré de ritmes, d’estacions, d’aromes, de sabors, de formes, de colors i de textures. 

El mar és vida

Temps de platges

el mar

VIDA

és

L’estiu és temps de platja, de mar, de sol, de sorra. 

 

Els mars i els oceans ocupen tres quartes parts de la superfície de la Terra, generen el 80% de l'oxigen que respirem, regulen el clima, ens proporcionen aliments, minerals, medicines i són, també, un espai d'oci. 

#StopPalmOil

Digues NO a l'oli de palma

Stop

palm oil

1 de cada 2  productes d’alimentació o cosmètica que trobem als supermercats conté oli de palma o algun dels seus derivats.

L'oli de palma és el segon oli més usat en el món, després del de soja i, tanmateix, fins fa no gaire, la majoria de nosaltres ni tan sols sabíem que existia, i menys encara que el seu consum està associat a diverses problemàtiques. 

No nature, no health

Sense natura, no hi ha salut

No nature

NO health

"La terra no ens pertany; les persones pertanyem a la terra. Allò que esdevé a la Terra, esdevé també als fills de la Terra. Quan els homes escupen la Terra, s'escupen a ells mateixos." Són les paraules de Noah Sealth, cap indi de la tribu Suwamishrecollides en la carta de Seattle (1855) en resposta al President dels Estats Units.

La salut del planeta i la de les persones estan íntimament relacionades. Som l'aire que respirem, l'aigua que bevem dels rius i els aliments que ingerim de la terra. 

Descobreix com s'ha gestat 

La marca NU

NU, despullat, autèntic. Són, també, les dues primeres lletres del meu nom. Nu Natura i Salut neix de la meva experiència. És, per tant, un projecte que té molt de mi mateixa.

 

En el moment de pensar en el logotip i la imatge gràfica volia que representés el que per mi simbolitza NU. 

Neix NU Natura i Salut

La salut a través del moviment, la fotografia i el contacte amb la natura 

Nu Natura i Salut és un espai que neix amb la voluntat d’ajudar les persones a viure amb més harmonia amb la naturalesa que els és pròpia, capacitant-les en l'autopromoció de la seva salut, i recuperar el benestar físic, mental i emocional. 

 

Parteixo de la meva experiència i dels coneixements adquirits en diferents àmbits...

bottom of page