top of page
to About

 

 

M A S S A T G E S 

 

L'estrès, les males postures, l'ansietat i les preocupacions s'acumulen al nostre cos en forma de tensió i contractures diverses. Les cefalees i migranyes són, sovint, una conseqüència d'aquest fet. 

Tenir cura del cos és una de les maneres més efectives de millorar la nostra salut, no només a nivell físic, sinó també en un pla emocional i psíquic. 

Regala't -o regala- benestar amb algun dels massatges NU !

 

 

Massatge Fusió

 

Un tractament corporal holístic amb olis essencials que combina tècniques mil∙lenàries (massatge balinès i lomi‐lomi), per tal de proporcionar una sensació total de benestar, alliberar l'estrès i ajudar a restablir l'equilibri. Indicat per una relaxació total del cos i la ment.
Un viatge sanador que et portarà l'exotisme d'aquestes dues cultures, la indonèsica i la hawaiana. 

 

Quiromassatge terapèutic

 

L'esquena i les cervicals acumulen moltes tensions durant el dia. Si no es tracten poden ocasionar dolors, vertígens, marejos o mal de cap, entre d'altres. Si pateixes d'alguna d'aquestes dolències o si et sents carregat o contracturat, aquest és el teu massatge!

Massatge de descàrrega

 

Ideal per a esportistes. Curt, però intens. Perquè puguis rendir al màxim! Si tens les cames carregades, degut a la feina o a l'esport, aquest és el teu massatge!

 

Tarifes 

Consulta les tarifes, aquí

Contacta'm

Si vols demanar visita, contacta'm a través d'aquest formulari i explica'm la teva necessitat. 

 

bottom of page