top of page
to About

Neix NU Natura i Salut

La salut a través del moviment, la fotografia i el contacte amb la natura 

20/04/2018

Nu Natura i Salut és un espai que neix amb la voluntat d’ajudar les persones a viure amb més harmonia amb la naturalesa que els és pròpia, capacitant-les en l'autopromoció de la seva salut, i recuperar el benestar físic, mental i emocional. 

 

Parteixo de la meva experiència i dels coneixements adquirits en diferents àmbits i utilitzo les eines que m’han estat útils per gaudir d’una vida més plena: el moviment, la fotografia i el contacte amb la natura.

 

 

  AQUEST PROJECTE ÉS PER A TU SI... 

 

Vols adquirir eines que t’ajudaran a viure de manera més saludable i respectuosa amb el medi. Sents que a la teva vida falta vitalitat o alegria. T’agradaria portar un estil de vida més saludable i no saps per on començar. Estàs interessat en adquirir coneixements sobre alimentació saludable. Vols millorar el teu benestar a nivell físic, mental i emocional. Tens ganes d'emprendre un camí cap a la teva autenticitat, l'autoconeixemet i el descobriment de tu mateix@ i prendre consciència del que hi ha, aquí i ara.  

 

 

 NO ET PERDIS RES !  

Vols estar informat de les novetats, notícies, cursos, activitats i tallers que organitzo i rebre informació i consells que t'ajudaran a gaudir d'una vida més saludable i millorar la teva qualitat de vida? 

  • Segueix-me a les xarxes socials.

  • Subscriu-te a la llista de correu electrònic. 

 FES UN COP D'ULL !  

Si vols conèixer més Sobre mi, sobre el projecte o sobre els Serveis que ofereixo, et convido a fer un cop d’ull al web !

bottom of page