top of page
to About

   La meva HISTÒRIA

El meu nom és Núria. Vaig néixer a Barcelona el 1980.

Em vaig llicenciar en Biologia Humana a la Universitat Pompeu Fabra.

Allà vaig adquirir coneixements sobre anatomia, fisiologia i biomedicina, entre d'altres. El meu interès per la relació entre el cos i la ment em va portar a estudiar Psicologia a la Universitat Oberta de Catalunya, on em vaig graduar uns anys més tard. Estudis que vaig complementar amb un Màster en Fitoteràpia a la Unviersitat de Barcelona i un Postgrau en Salut i Qualitat de Vida a la Universitat Autònoma de Barcelona. Paral·lelament, em vaig formar en Quiromassatge i altres teràpies manuals (Reflexologia podal, Cyriax, Mètode Dörn i Breuss, etc.). Amb ells vaig descobrir la importància del contacte i la sanació a través del cos. 

A principis del 2000 vaig tenir l'oportunitat de començar a treballar en l'àmbit del medi ambient, especialitzant-me, més endavant, en l'apassionant món de l'educació ambiental. Tots aquests anys d'experiència laboral m'han recordat qui som i d'on venim i, el més important, que la nostra naturalesa és indissoluble de la Natura. Això m'ha portat en convertir-me en una fervent defensora de l'ecoisme, un terme que em sembla molt encertat per a il·lustrar la nostra condició humana ecodependent. I, així, recuperar la visió ecosistèmica d'entendre'ns les persones en relació al medi. I és que sense natura, no hi ha salut, ni vida humana tal i com l'entenem. 

Per altra banda, farà una mica més d'una dècada, vaig començar a ballar. Quan ja gairebé tocava la trentena vaig descobrir els 5Ritmes de Gabrielle Roth. La seva pràctica setmanal continuada va transformar la meva vida. Va aportar alegria, vitalitat i una gran dosi d'acceptació i confiança amb mi mateixa. Així va ser com vaig descobrir en el moviment una pràctica sanadora i un camí a l'autodescobriment i a l'autoconeixement. De mica en mica, vaig anar constatant els efectes -i la necessitat!- de moure el cos per calmar la ment. D'aquesta experiència i de la voluntat de compartir-la va néixer Moviment Nu, un espai de moviment conscient que facilito, des de fa uns mesos, a prop de Girona.   

Encara que pugui semblar que la meva formació és dispar i la meva experiència molt diversa, en realitat compta amb un denominador comú, que és el que, des de sempre, ha guiat el meu interès estudiantil, laboral i personal: la promoció de la salut

 

    El meu DESIG   

Vull compartir amb tu la meva experiència i coneixements, i posar-los al teu servei, per tal d'ajudar-te a gaudir d'una vida més plena i saludable en totes les seves vessants:

física, mental i emocional. 

Si sents que a la teva vida falta vitalitat o alegria, si et costa trobar el teu propòsit o sovint et trobes donant voltes i voltes a les coses i acabes turmentat pels teus pensaments. O si, simplement, vols aprendre a viure de manera més saludable i amb més harmonia amb la teva naturalesa... et convido a fer un cop d'ull als Serveis que ofereixo o posa't en contacte, per veure si et puc ajudar!

    La meva FILOSOFIA  

En base a la la meva experiència i coneixements, considero que existeixen tres pilars, per a mi essencials, en la promoció d'una bona salut: 

Alimentació
 
Menja sa
Moviment

 

Mou-te !

Natura

 

Passa més temps a la natura 

i tingues cura del planeta

En aquests tres àmbits focalitzaré el meu treball, a través dels serveis que ofereixo, i dels articles que podràs consultar al blog

Els meus estudis

Biologia (2003)

Postgrau en Estil de Vida Saludable i Qualitat de Vida (2006)

Universitat Pompeu Fabra

Unviersitat Autònoma de Barcelona

Psicologia (2010)

Quiromassatge i teràpies manuals (2004)

Universitat Oberta de Catalunya

ITASE (Barcelona)

Màster de Fitoteràpia (2007)

ChakraDance Facilitator (2017)

Universitat de Barcelona

Australia. Online.

Expert Universitari en Psiconeuroimmunologia Clínica (2022)

Efhre International University

Màster en Tractament Integratiu de Malalties Autoimmunes (2023)

Regenera University

bottom of page