Sobre mi

 

   La meva HISTÒRIA

El meu nom és Núria. Vaig néixer a Barcelona el 1980.

Em vaig llicenciar en Biologia Humana a la Universitat Pompeu Fabra.

Allà vaig adquirir coneixements sobre anatomia, fisiologia i biomedicina, entre d'altres. El meu interès per la relació entre el cos i la ment em va portar a estudiar Psicologia a la Universitat Oberta de Catalunya, on em vaig graduar uns anys més tard. Estudis que vaig complementar amb un Màster en Fitoteràpia a la Unviersitat de Barcelona i un Postgrau en Salut i Qualitat de Vida a la Universitat Autònoma de Barcelona. Paral·lelament, em vaig formar en Quiromassatge i altres teràpies manuals (Reflexologia podal, Cyriax, Mètode Dörn i Breuss, etc.). Amb ells vaig descobrir la importància del contacte i la sanació a través del cos. 

A principis del 2000 vaig tenir l'oportunitat de començar a treballar en l'àmbit del medi ambient, especialitzant-me, més endavant, en l'apassionant món de l'educació ambiental. Tots aquests anys d'experiència laboral m'han recordat qui som i d'on venim i, el més important, que la nostra naturalesa és indissoluble de la Natura. Això m'ha portat en convertir-me en una fervent defensora de l'ecoisme, un terme que em sembla molt encertat per a il·lustrar la nostra condició humana ecodependent. I, així, recuperar la visió ecosistèmica d'entendre'ns les persones en relació al medi. I és que sense natura, no hi ha salut, ni vida humana tal i com l'entenem. 

Per altra banda, farà una mica més d'una dècada, vaig començar a ballar. Quan ja gairebé tocava la trentena vaig descobrir els 5Ritmes de Gabrielle Roth. La seva pràctica setmanal continuada va transformar la meva vida. Va aportar alegria, vitalitat i una gran dosi d'acceptació i confiança amb mi mateixa. Així va ser com vaig descobrir en el moviment una pràctica sanadora i un camí a l'autodescobriment i a l'autoconeixement. De mica en mica, vaig anar constatant els efectes -i la necessitat!- de moure el cos per calmar la ment. D'aquesta experiència i de la voluntat de compartir-la va néixer Moviment Nu, un espai de moviment conscient que facilito, des de fa uns mesos, a prop de Girona.   

Encara que pugui semblar que la meva formació és dispar i la meva experiència molt diversa, en realitat compta amb un denominador comú, que és el que, des de sempre, ha guiat el meu interès estudiantil, laboral i personal: la promoció de la salut

 

    El meu DESIG   

Vull compartir amb tu la meva experiència i coneixements, i posar-los al teu servei, per tal d'ajudar-te a gaudir d'una vida més plena i saludable en totes les seves vessants:

física, mental i emocional. 

Si sents que a la teva vida falta vitalitat o alegria, si et costa trobar el teu propòsit o sovint et trobes donant voltes i voltes a les coses i acabes turmentat pels teus pensaments. O si, simplement, vols aprendre a viure de manera més saludable i amb més harmonia amb la teva naturalesa... et convido a fer un cop d'ull als Serveis que ofereixo o posa't en contacte, per veure si et puc ajudar!

    La meva FILOSOFIA  

En base a la la meva experiència i coneixements, considero que existeixen tres pilars, per a mi essencials, en la promoció d'una bona salut: 

Alimentació
 
Menja sa
Moviment

 

Mou-te !

Natura

 

Passa més temps a la natura 

i tingues cura del planeta

En aquests tres àmbits focalitzaré el meu treball, a través dels serveis que ofereixo, i dels articles que podràs consultar al blog

Els meus estudis

Biologia (2003)

Postgrau en Estil de Vida Saludable i Qualitat de Vida (2006)

Universitat Pompeu Fabra

Unviersitat Autònoma de Barcelona

Psicologia (2010)

Quiromassatge i teràpies manuals (2004)

Universitat Oberta de Catalunya

ITASE (Barcelona)

Màster de Fitoteràpia (2007)

ChakraDance Facilitator (2017)

Universitat de Barcelona

Australia. Online.

Expert Universitari en Psiconeuroimmunologia Clínica (2022)

Regenera University