top of page

   HOLA, ANSIETAT!
les claus per comprendre-la i transformar-la

Captura de pantalla 2022-06-02 a las 20.02.31.png

L’ansietat et parla a tu i de tu. De les teves pors, de les teves experiències, dels aprenentatges que has fet al llarg de la vida. Et proporciona una informació molt valuosa i busca protegir-te. Per què, doncs, ens espanta? Per què volem que desaparegui i deixar de sentir-la? Segurament perquè ningú ens ha explicat que l’ansietat no és una enemiga que hem de vèncer o controlar sinó una aliada que busca treballar amb nosaltres colze a colze per indicar-nos el camí cap al benestar, i que quan deixem de rebutjar-la la nostra vida es transforma.

 

Hola, ansietat! capgira la manera que tenim d’entendre l’ansietat. Aprofundeix en les causes que l’ocasionen i en les funcions que desenvolupa des d’un punt de vista biològic i psicològic, i proporciona eines que el lector podrà aplicar al seu dia a dia per a gestionar-la. 

Demana'l a la teva llibreria!

Fitxa tècnica

Núm. de pàgines: 272 

Editorial: Cossetània Edicions

Idioma: Català

Enquadernació: Tapa tova

ISBN: 9788417980696

Any d'edició: 2022

Impressió: Blanc i negre

Autoria: Núria Gaberneti Díaz

   ¡HOLA, ANSIEDAD!
las claves para comprenderla, transformarla          y dejar de sufrirla

hola ansiedad_portada.jpeg

La ansiedad puede conducirte a la felicidad y al bienestar.

La ansiedad se considera una de las lacras de nuestro tiempo, y cuando se habla de ella lo habitual es tratarla como a una enemiga. Pero Núria Gabernet plantea una nueva forma de verla, te enseña a relacionarte con la ansiedad de manera constructiva y te invita a observarla y convertirla en una experiencia sanadora.

Tras años de investigación personal y estudios multidisciplinares sobre el tema, la autora ofrece un enfoque integrativo de la ansiedad: se adentra en sus bases biológicas y psicológicas, repasa las funciones que ejerce en nuestra vida y ofrece estrategias para comprenderla y transformarla.

Este libro recorre las principales causas que generan ansiedad, te guía y te interpela para que te observes y conozcas cómo, cuándo y por qué aparece, te proporciona herramientas para gestionarla y te anima a explorarlas para descubrir cuáles son las que mejor te pueden funcionar.

Aprende a mantener una relación amigable con tu ansiedad, deja a un lado el sufrimiento que te provoca y escucha lo que tiene que decirte. Mírala de frente y considérala tu aliada, pues te informa de lo que no funciona en tu vida, lo que te perjudica o no te satisface. Deja de rechazarla y permite que te conduzca a un nuevo bienestar.

Demana'l a la teva llibreria!

Fitxa tècnica

Núm. de pàgines: 288 

Editorial: Alienta Editorial

Idioma: Castellà

Enquadernació: Tapa tova

ISBN: 9788413442211

Any d'edició: 2023

Impressió: Blanc i negre

Autoria: Núria Gaberneti Díaz

Traducció: Josep Escarré Reig

   LA SALUT

a través del moviment, la natura i l'alimentació

Portada llibre.png

Ansietat, depressió, obesitat, problemes cardiovasculars, malalties autoimmunes, càncer…

Els trastorns més comuns del nostre temps es poden prevenir, pal·liar o revertir mitjançant una dieta econòmica i sense efectes secundaris, basada en tres ingredients bàsics: moviment, natura i aliments de qualitat. 

En els últims anys ens hem convertit en persones sedentàries que passem la major part del temps tancades entre quatre parets, sense aixecar la vista de les pantalles i totalment alienes a la nostra naturalesa com a espècie. Aquesta discordança evolutiva, entre l’entorn i allò que els nostres gens esperen i necessiten per a gaudir d’una bona salut, es troba en la base de nombroses dolències i malalties que ens afecten.

Aquest llibre és un viatge als orígens de la humanitat i alhora una invitació a recuperar allò que ens és propi: moure’ns amb regularitat, recuperar el contacte perdut amb la natura i alimentar-nos de manera saludable.

Les explicacions i les més de 50 propostes que trobaràs en aquest llibre són un mapa cap a la salut plena, física, mental i emocional. Sense fàrmacs, ni additius de cap mena. Perquè ja és hora de sortir de les gàbies, agafar les regnes de la pròpia vida i deixar de ser humans en captivitat!

 

  El llibre   

LA SALUT a través del moviment, la natura i l'alimentació

és el meu primer llibre. 

 

Després de dos anys de feina, per fi puc compartir el resultat del meu treball amb tu. 

Un llibre cuinat amb molt d'amor i cuidant tots els detalls perquè guanyis salut

i benestar en tots els nivells.

Escrit amb un llenguatge amè i apte per a tots els públics, al llarg de les més seves pàgines aprendràs a viure en coherència amb la teva naturalesa i a proporcionar al teu cos allò que necessita per estar bé.

El llibre s'estructura en tres grans blocs: moviment, natura i alimentació. Conté informació actualitzada i propostes per a cadascun d'aquests àmbits, que t'ajudaran a posar en pràctica els coneixements adquirits. 

Portada llibre.png

Fitxa tècnica

Núm. de pàgines: 332 

Editorial: Esstudio Editorial

Idioma: Català

Enquadernació: Tapa tova

ISBN: 9788417980696

Any d'edició: 2020

Impressió: Amb color

Autoria: Núria Gaberneti Díaz

Disseny: Carol Bertran

Maquetació: Luisa O. C. Lehner

Preu: 20 

Mostra interior

Interior_1.png
Interior_6.png
Interior_10.png
Interior_4.png
Interior_8.png
Interior_9.png

Demana el teu exemplar!

Reserva el teu llibre ara! 

NO ET QUEDIS QUEDIS SENSE EL TEU !

Preu: 20 € + 3,95 despeses d'enviament (independentment del nombre d'exemplars).  

Demana'l ja!

Com demanar-lo?

Envia'm un correu electrònic  a: movimentnu@gmail.com 

i especifica el següent: 

· Dades per al lliurament (nom i cognoms, direcció, codi postal i telèfon de contacte).

 

Si tens qualsevol dubte o consulta, envia'm un correu electrònic a 

movimentnu@gmail.com

bottom of page